Comeback på jympagolvet!

24 oktober, 2016

-

Nästa tisdag gör jag comeback på jympagolvet på Friskis&Svettis, efter att ha varit lite mamma(jympa)ledig i två terminer. Jag har varit jympaledare sedan 2009 och tycker fortfarande det är så grymt kul. Jympan är så mycket mer än bara träning, det är ren och skär rörelseglädje. Har verkligen saknat det! Men som sagt, snart är det premiär och den här veckan är det fullt fokus på att öva in rörelserna. Är sjukt taggad, kommer vara helt speedad nästa tisdag, haha.

jympapass

I helgen blev jympapasset klart – val av låtar, rörelser, övningar och mixning av musiken. Är riktigt pepp på att köra igång igen!

 

Vi hade lite sjukstuga här hemma förra veckan, så dessvärre blev det inte så mycket träning. Styrkepasset jag brukar köra på måndagar hoppade jag, då jag var på Hooks Herrgård tillsammans med min man på spaweekend, söndag till måndag. Den ni! Det blev en annan typ av hälsoinvestering istället i form av massage, champagne och choklad. Helt okej det också. 😉 Tisdagar är min vilodag, men i och med att jag inte tränade på måndagen övervägde jag för en (ytterst kort) stund att ut och springa innan mannen skulle åka till jobbet vid 7:00. HAHA! Jag är verkligen för rolig ibland. Att jag ens tänkte tanken. Nej som tur var tog jag mitt förnuft till fånga och sov istället. Jag har inga problem med att till exempel gymma tidigt på morgonen men att bege sig ut och SPRINGA kl 6:00 är ju inte riktigt klokt. Beundrar verkligen er som gör det, ni är ju helt galna. Onsdagen kom, och jag körde Skivstång på Friskis kl 6:30 som jag brukar följt av Indoor Walking för föräldrar några timmar senare, kl 10:30. Morgonpasset är himla bra där på onsdagar, min man börjar jobba lite senare då så då hinner jag få till min styrketräning innan han åker. På Indoor Walking-passet för föräldrar får man ta med sig sin bebis så där hakar lilleman på. Kanonbra! Så onsdagar är en riktigt lyxig dag då jag får till två sköna träningspass. På torsdagen vaknade jag upp med halsont, så sen dess har det inte blivit nån träning. Som tur är börjar jag krya på mig så kör nog igång igen under veckan. Är ju så galet tråkigt att vara sjuk… skönt att man har sina barnvagnspromenader som ger en lite energi i alla fall.

Jympapremiär om en vecka var det ja! Dags att inta vardagsrumsgolvet och nöta nöta nöta. 🙂