En levande mat- och sovklocka!

18 oktober, 2016

-

Min son har blivit en levande mat- och sovklocka. Jaha det var ju intressant tänker du men jag är verkligen i himmelriket just nu. Från att typ ALDRIG sovit nåt på dagen i ett halvår (inte ens i barnvagnen, den hatade han) har han nu sen två månader tillbaka börjat sova ett förmiddags-, lunch- och eftermiddagspass på minst 30 min. Och på nästan exakt samma tider också! Ja ni förstår ju att detta är rena drömmen för mig som älskar rutiner. Man har koll på dagen liksom. Alltså huuur fantastiskt låter inte det?!

Promenad med barnvagn

Så här mycket har jag nog aldrig promenerat i hela mitt liv, haha.

 

På tal om nåt helt annat. Mat är ju nåt jag tycker är himla kul, både att tillaga och, tro’t eller ej, att äta 🙂 Troligtvis lär ni bli bjudna på ett och annat recept här, och då är det enkla recept vi pratar om. Haha, jag gillar när mat är smidig helt enkelt. Så, först ut är… KNÄCKEPIZZAN! Det är nästan lite hipstervarning på denna rätt, men vad gör väl det. Gott som tusan och framförallt så sjukt lätt att slänga ihop! Det du behöver är ett stort, runt Wasa-knäcke. Pensla på pizzasås (jag är lat och brukar köpa färdig) och strö över riven ost. Toppa med valfria ingredienser; skinka, champinjoner, rödlök, oliver, salami, jordärtsskocka, ja you name it! Gör en hederlig capricciosa eller go bananas och gör nåt helt annorlunda. Du bestämmer. In i ugnen, 200 grader, 10 min. Klipp bitar med sax när pizzan är klar. Njuuuuut!

Knäckepizza