Fyll på med skön energi!

10 december, 2016

-

Energi

Ett mentalt träningstips: ta en stund och fundera över vad som, på riktigt, gör träning meningsfullt för dig. Vad är det som driver dig? Min egen drivkraft är nog vetskapen om att jag mår så bra när jag tränar. Jag känner mig frisk och stark och jag vet att jag investerar i min hälsa. Jag har inga, och har egentligen aldrig haft, några mål med min träning. Tråkigt kanske endel tycker men det gör mig bara stressad. Jag tänker på träning som ett sätt för mig att fylla på med massa skön energi. Brukar tänka att träningen gör mig till en bättre version av mig själv, haha. Men tror det ligger nåt i det 🙂 Men som sagt, fundera över vilken som är din drivkraft (observera positiva drivkrafter, alltså inte drivkrafter som t ex ”tvång” eller ”måsten”), och jag lovar att du kommer känna dig stärkt och mer motiverad.

Aktivt Liv® lanserar nästa generations KRÄMIGA KVARGYOGHURT med högsta kvalitet, krämighet och härlig smak med fruktbitar!

kvarg_vanilj

Kvargyoghurt Vanilj

150g • 0,2% fett • 9,7% protein

Läs mer
kvarg_jordgubb

Kvargyoghurt Jordgubb

150g • 0,2% fett • 9,5% protein

Läs mer
kvarg_apple

Kvargyoghurt Äpple

150g • 0,2% fett • 9,5% protein

Läs mer
Yoghurtkvarg Kokos

Kvargyoghurt Kokos

150g • 0,7% fett • 9,5% protein

Läs mer