Jympa premiär!

2 november, 2016

-

Så SJUKT kul att vara tillbaka och leda jympa igen! Igår röjde jag av premiären av mitt jympapass, och jäklar vad grymt det var. Alltså jag kände mig verkligen så hemma när jag stod där i salen och riggade musiken minuterna innan passet skulle börja. Gud vad jag har saknat jympan! Finns inget som slår det. Jympa är så mycket mer än bara träning, det är ren och skär rörelseglädje.

Ja ni hör ju att jag är helt såld, haha… Dock var det lite detaljer som behöver justeras till nästa gång, främst mixningen av musiken. En låt hade jag av nån konstig anledning kapat lite tidigare än vad jag tänkt och en annan låt hade jag med typ 40 sek mer än vad som var planerat (?!). Haha, fick bli lite spontana moves där. Ja lite smått som behöver fixas som sagt, men i det stora hela är jag nöjd!

Fysiskt kändes det absolut bra, JOBBIGT, men hanterbart 😉 Kände dock av att jag inte jympat på ett år, inte lika ”smidig” som innan. Så jympan är verkligen den där sista pusselbiten som behövs i min träning, och det blir det ju ändring på från och med nu. Jympa, Indoor Walking och Skivstång på Friskis&Svettis samt ett och annat löppass – det är vad jag pysslar med i träningsväg under veckorna. Kul med variationen!

jympa

Jympasalen, min hemarena 🙂 Trött och glad efter premiärpasset!

 

_______________________________________________________________________

Aktivt Liv® lanserar nästa generations KRÄMIGA KVARGYOGHURT med högsta kvalitet, krämighet och härlig smak med fruktbitar!

burkar