Kusinträff och barnvagnslöpning

21 november, 2016

-

Nu är jag och min lille kille nere i Karlskrona och hälsar på min syster, min svåger, deras lilla flicka (hon är bara ett par månader yngre än min son) och min morfar – som alla fyra bor under samma tak. I huset som min mormor har vuxit upp i och som mormor och morfar sedan tog över. I samma hus har även min mamma vuxit upp i och jag och mina fyra småsyskon har, från det att vi föddes, spenderat alla våra somrar här. Ett stort hus med så otroligt många minnen! Och nu bor alltså vår 85-åriga morfar tillsammans med sitt fem månader gamla barnbarnsbarn. Det är rätt häftigt! Vi ska vara här nu fram till torsdag, sen åker jag och lilleman vidare till min pappa i Karlshamn och är där hela helgen. Så gött att få hänga lite med familjen nere i Blekinge 🙂

kusiner

Stora kusinen och lilla kusinen. Fullt fokus!

Syrran och hennes kille har en barnvagn som funkar rätt bra att ha med på löpturer. Visst, det kanske inte är nån regelrätt joggingvagn men svågern har testat att springa med lilla A i den och det har funkat bra. Tänkte att jag skulle låna deras barnvagn när R ska sova och bege mig ut på nån barnvagnslöptur med honom nu under veckan. Hade jag haft jättesvårt att få till träningen på hemmaplan hade jag lätt investerat i en joggingvagn. Nu får jag ju som oftast ihop mina pass… men man ska aldrig säga aldrig. Ju mer jag tänker på att ha en joggingvagn desto mer lockar det 🙂 Det händer ju faktiskt att mannen behöver jobba vissa helger, och då är det jätteskönt att ha möjlighet att kunna träna och samtidigt ha med R på tåget. Åh vilken lyx!! Hmm, jag vet inte om ni vet det min kära familj men jag har för mig att det är jul snart… 😉

 

Aktivt Liv® lanserar nästa generations KRÄMIGA KVARGYOGHURT med högsta kvalitet, krämighet och härlig smak med fruktbitar!

kvarg_vanilj

Kvargyoghurt Vanilj

150g • 0,2% fett • 9,7% protein

Läs mer
kvarg_jordgubb

Kvargyoghurt Jordgubb

150g • 0,2% fett • 9,5% protein

Läs mer
kvarg_apple

Kvargyoghurt Äpple

150g • 0,2% fett • 9,5% protein

Läs mer
Yoghurtkvarg Kokos

Kvargyoghurt Kokos

150g • 0,7% fett • 9,5% protein

Läs mer