Tjejen på burken!

10 oktober, 2016

-

Hanna Leiva

Jaha, då var det alltså dags, mitt första blogginlägg EVER. Och som kvargmorsa dessutom! Yes, det är jag som är tjejen på burken, eller Hanna som folk också brukar kalla mig. Jag är 28 år och bor i Jönköping tillsammans med min man och vårt energiknippe till son som föddes i februari i år. Helgalen kille, fullt ös från morgon till kväll. Förstår inte alls vem han har fått det ifrån 😉

Just nu hänger jag alltså med lilleman på heltid. Grymt kul! Mina största intressen är att spela teater och att träna. Är jympaledare på Friskis&Svettis och aktör i revygruppen Revysmedjan, älskar när det händer grejer runt omkring mig. En träningsgalen teaterapa med stor kärlek till kanelbullar, ja det är jag i ett nötskal.

I den här bloggen kommer jag att bjuda på lite glimtar ur min vardag, allt från mina aptidiga morgonpass på gymmet till glamorösa blöjbyten. Ja ni hör ju, det här är ju en given succé 😉 Det blir en salig blandning, med glimten i ögat, av allt som livet har att erbjuda en nybliven kvargmorsa. Gött!